Nyhetsbrev nummer 4

· Uncategorized · No Comments

Hej,

Som många av er säkert sett så börjar fler och fler hus ta form. Huskroppen med lägenheterna 1-6 är nu klassat som tätt hus. Stomleveranserna sker måndag, onsdag varannan vecka fram tills att alla hus är på plats. Gjutningen av de sista husgrunderna sker inom de närmsta veckorna.

Vi vet att det är många som är intresserade av att börja med sina tillval, vi öppnar därför upp tillvalsportalen på projekthemsidan, läs mer i Tillvalsbeskrivningen som vi skickas ut tillsammans med detta nyhetsbrev. Våra köksleverantörer håller på att sammanställa materialet för tillval av kök och vitvaror så vi hoppas på att kunna presentera detta snart. För er som har köpt lägenheterna 1-6 kan det hända att vi tar kontakt för att undersöka om ni har möjlighet att göra några av era val innan sista svarsdatum för att förenkla byggprocessen.

Det är fortsatt mycket transporter till och från arbetsplatsen samt aktivitet på plats. Vi ber er respektera att detta är ett arbetsområde där entreprenören har arbetsmiljöansvaret och att ni som är nyfikna på byggnationen istället tittar på avstånd.

Hälsningar

Styrelsen

BRF Morgonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *