Nyhetsbrev nr 5 Inflyttningsdatum

· Uncategorized · No Comments

NYHETSBREV – Inflyttningstider

Hej allesammans!
Hoppas ni har det bra i sensommarvärmen, byggnadsarbeten pågår nu såväl invändigt som utvändigt. Vi hoppas på en september med lite regn då schaktarbeten för fjärrvärmen nu startat.
Vi har nu fått datum för inflyttningstiderna på Brf Morgonen. Slutbesiktning och inflyttning kommer att ske i två etapper. Det här kommer innebära att hälften av bostadsområdet kommer vara avstängt och klassas som arbetsplats. Nedan följer praktisk information inför inflyttning. Vi kommer att återkomma mer i detalj för respektive punkt närmre inpå.

Inflyttningsdatumen är följande:

Inflyttningsdatum BRF Morgonen 2017-08-31

BETALNING
Upplåtelseavtalen kommer skrivas ca 1 månad innan tillträde på en gemensam kväll, separat kallelse för detta kommer. Upplåtelseavtalet tillsammans med de bekräftelser ni har fått på era tillval (separata fakturor skickas inte), tar ni med till banken som underlag för ert lån. 1-2 dagar innan tillträdet betalar ni återstående belopp av insatsen och ev. tillval. Detta görs med två separata transaktioner en för insats och en för tillval. Märk alltid med ert lägenhets nr.
Mer information om kontonummer och pantsättning kommer närmare inflyttning.

TILLTRÄDE
På inflyttningsdagen kvitterar ni ut nycklar på plats mellan kl 08:00-10:00. Till varje radhus ingår det 5 st nycklar. Initialt kommer Anebyhusgruppen Contracting AB att behålla en av dessa nycklar för att kunna komma in och åtgärda eventuella besiktningsanmärkningar, givetvis efter erat godkännande. Ni kommer även att kvittera ut en nyckel vardera till miljöhuset.
En boendepärm kommer att stå i radhuset när ni flyttar in. Boendepärmen innehåller bl.a drift– och skötselinstruktioner för inbyggda material och maskiner. Det mesta kring hur tex värme- och ventilationssystem mm fungerar står i pärmen. Här finns även support telefonnummer till respektive leverantör. I ett av köksskåpen finns även instruktionsböcker till vitvarorna.
PARKERING OCH ARBETSOMRÅDE
Gräsmattor och häckar kan hända att de på grund av årstiden inte är fullt etablerade detta får i sådana fall utföras till våren. Vi har fått önskemål om att märka upp parkeringsplatserna efter lägenhetsnummer, vilket vi kommer göra. Utformningen av parkeringarna kommer innebära att två lägenheter får handikapparkeringar. Ni kan senare välja att ta bort handikapparkeringarna och dela upp dessa på två platser men de måste finnas kvar till dess att vi har fått slutbesked för hela området.

Vi kommer återkomma med information avseende:
BESIKTNING
SOPTUNNOR OCH BREVLÅDOR
VÄRME I HUSEN
EL
TV OCH BREDBAND
BETALNING OCH PANTSÄTTNING

För övriga frågor. Mejla: Info@brfmorgonen.se
Så svarar vi så fort vi kan.

Hälsningar

Styrelsen
BRF Morgonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *