Nyhetsbrev nr 1

· Uncategorized · No Comments

Hej,

Vi vill gratulera er till er nya bostad i Hovshaga! Ett tryggt och naturnära boende med skolor, förskolor och service inom promenadavstånd.

För er som inte redan visste det så såldes samtliga 24 radhus slut inom loppet av två veckor och det är vi mycket glada för. Dels ger det en trygghet för bostadsrättsföreningen och dels så innebär det stora intresset att det finns en mycket god eftermarknad för er som köpt en bostad i projektet.

För närvarande pågår slutförhandling med entreprenörer och vid sidan av detta jobbar de för fullt på Växjö kommun med att handlägga vår bygglovsansökan.

Gällande handpenning kan vi informera att föreningen inom kort erhåller en förskottsgarantiförsäkring. Förskottsgarantiförsäkringen fungerar som en säkerhet som krävs för att föreningen skall kunna få tillstånd från Bolagsverket att kunna ta emot förskott på insatser. Vi kommer att meddela när föreningen är redo att ta emot förskott på insatserna.

Vi förstår att ni vill komma igång med planeringen av er nya bostad och har många funderingar gällande kök och tillval för bostäderna. Inom kort kommer mer information om detta att förmedlas.

Vi använder www.brfmorgonen.se som plattform för information till dig som kund och vi kommer här löpande lägga ut projektnyheter, tider att hålla koll på och allmän information.

 

Hälsningar

Styrelsen
BRF Morgonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *