Nyhetsbrev 3

· Uncategorized · No Comments

Hej,

Vi vill passa på att informera om att projektet för era nya bostäder i Hovshaga löper på enligt plan.

BRF Morgonen har nöjet att meddela att Anebyhusgruppen Contracting har gett den lokala entreprenören Lindås gräv förtroendet att göra markarbeten i det nya området.

”Lindås gräv ligger långt före jämförbara entreprenörer gällande användningen av teknisk mätutrustning på arbetsplatsen. Det har gjort dem kända för sin precision i utförandet, vilket känns mycket förtroendeingivande.”  – Johan Martinelle, Projektledare EREIM AB.

Markarbeten har satt igång, första spadtaget skedde under vecka 10 och etablering av arbetsbodar kommer inom kort. Nu pågår också slutlig planering av fjärrvärmenätet. Från och med nu kommer det att vara mycket transporter till och från arbetsplatsen samt aktivitet på plats. Vi ber er respektera att detta är ett arbetsområde där entreprenören har arbetsmiljöansvaret och att ni som är nyfikna på byggnationen istället tittar på avstånd.

Stommarna till husen byggs i fabrik i Åseda och entreprenören har goda förhoppningar om att första stomleveransen skall kunna ske framåt april-maj. Då kommer det att vara frekventa transporter till och från arbetsplatsen och full aktivitet.

Arbetet med att skapa en tillvalsportal på nätet har gått framåt och vi skall nu testköra den på ett pilotprojekt innan ni får chansen att göra era tillval digitalt. Något som vi tror kommer underlätta processen för alla inblandade.

Hälsningar

Styrelsen

BRF Morgonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *